Niklas Wadman

Med ett stort leende & en stor dos endorfiner står jag nu här nöjd som aldrig förr. Har precis avrundat en fantastisk arbetsdag och ska snart få smaka på vikterna. Motivationen är här skyhög! Kosten rullar felfritt på och träningsresultaten lika så - till våren är det jag som står med stolthet på tävlingsscenen. Tills dess ska jag fortsätta att puscha den fysiska som mentala hälsa till det bättre, för som du vet så är det precis vad det handlar om. Den enda som står i vägen från att luckas är dig själv och din mentala inställning. "It's all about you against you"

Med symboliken skriven så är det också med ära jag idag får se budskapet spridas. you against you® (yay) har utvecklats från en enskild firma, till aktiebolag och idag ett starkt växande budskap. Det värmer att se hur #youagainstyou har gått från mina knappa 50 tags till idag 30.000 och fortsätter med en snabbt stigande siffra. Det visar att ni vet vad det handlar om! Och för att ta det vidare så får jag med ära berätta att en exklusiv produkt-kollektion med budskapet är på ingång! :)
 
En sneak peak på första produkten så ser ni ovan. Ett dog tag smycke med logotyp (yay) på ena sidan och "you against you" på andra. Smycket designas och skapas för hand i Miami av den amerikanska smeden och atleten Sarah Wilson. Hon har arbetat som smed i över tio år och parallellt arbetat som coach, är bl.a nationellt rankad i Duathlon och tävlat i det amerikanska landslaget. Så det känns minst sagt passande att få lägga min design och dess symbolik för ett smycke via hennes erfarenhet.
 
För en unik look så är halsbandet som skrivet handgjort - men även enbart i en begränsad utgåva. Vill du bära smycket så finns en förtydligande bild av båda sidorna av plattan HÄR. För mig personligen så är "dog tag" smycket en favorit som ni sett på tidigare bilder, men att nu få bära denna favorit accessoar med you against you® inristat känns riktigt motiverande! Jag hoppas att ni kommer att gilla den lika mycket som jag! Hamnar du på bild med smycket så tagga gärna #youagainstyou för publicering på bl.a youagainstyou.com (inom kort!).

Nu är det dags för mig att runda av, hantlarna väntar! Men stay tuned, fler inlägg på ingång :)

"Do something every day that will inch you closer to a better tomorrow"

Comments (0)
OPTIONS