Niklas Wadman

"Veckans recept - igen?" Kanske du tänker. Nja, faktum är att förgående recept kom upp i Söndags kväll (du såg det troligtvis som tidigast på Måndag) så den räknas inte till denna vecka. Men det är väl bra? Då kan jag en torsdag som denna bjuda på ett lass pannkakor! Och jag må säga att det har aldrig smakat så gott! Fick nämligen ett dunder-paket från Fitnessguru med mig hem. Så direkt in i köket jag for - redo att komponera ihop ett nytt recept! Öppnade paketet och överst ligger One Pancake®.


Proteinpannkakor har aldrig varit så enkelt! Allt jag behövde var min shacker och 2 dl vatten - ready to eat! Himmelskt gott! Jag får även erkänna att det blev mer än bara pannkakor av det. Insåg efter ett smakprov på pannkakssmeten att den var farligt god.. Ja, nästan godare än pannkakorna. Kommer garanterat använda även den som en återhämtnings dryck. Att dricka pannkakssmet låter kanske lite si så där? Men tro mig - smaken är att älska!


Till dagens pannkakor matchade jag med bl.a Almond Butter för ökad fettintag utefter i mitt kostschema. Pricken över i blev att lägga till några "Peanut Butter Chips" som min älskling köpt med från Staterna (finns säkerligen att få tag på hos USAgodis.se?). En riktigt fin och god balans mellan korrekt energifördelning och en extra njutning i vardagen. Känner mig ruggigt laddad inför morgondagen! Fredag står här näst och mina klienter ska få smaka smärta! Lika så ska jag få känna på vikterna - rygg & biceps står på menyn! Återstår att se hur pannkakorna levererar :)

"After all of my research it seems there is only one kind of food that can make you fat - too much"

Comments (2)
Elvira .Jag har hört riktigt bra saker om OnePancake! Förhoppningsvis kan jag prova den snart! :D2014-10-06 08:58
Niklas WadmanDu kommer inte bli besviken, super god :) 2014-10-06 23:34
OPTIONS