Niklas Wadman

Twelve months out..

May 5, 2015 @ 17:48Categories: Tävlingar!Tags: Viktuppgång, Min träning

Efter en långhelg i Solna är jag nu tillbaka! I bagaget hem har jag med mig en skyhög motivation. För den som inte vet så brakade Tyngre Calssic loss i Solna med kategorier som bl.a Classic bodybuilding, Bikini Fitness, Athletic Fitness och Men's Physique. Det sistnämnda är den kategori som mina planeringar står skrivna i - ja, om exakt 12 månader och två dagar står jag i strålkastarljuset. Som bilden ovan så kan jag knappt hålla mig, vara bara tvungen upp på scenen och få flex av mig lite.

Jag har mycket att förbättra tills nästa gång jag står på samma plats. Allt från att bredda axlarna till att höja hyllan och tjocka-till ryggen. Startskottet har gått och mitt mål med resan är just som förgående mening, att skapa den bästa versionen av mig själv. När dagen är kommen så SKA jag stå på scenen med ett leende som visar en svårslagen stolthet - oavsett placering. Den enda jag tävlar emot är mig själv, att utvecklas fysisk som psykiskt. Vad mina "motståndare" kommer att leverera kan jag inte påverka.

Jag är minst sagt lyckligt lottad, det var inte länge sen jag skrev mina rader om att tävla och redan har jag fått ett så otroligt fint stöd. Jag har vänner som vill puscha mig, pt's som vill coacha mig och en flickvän som ALLTID stöttar mig till hundra procent. Som grädde på moset fick jag äran att prata med fler av er läsare/ följare under helgens tävling, ni ger verkligen en feedback som är guld värd. Er feedback ökar faktiskt tron på mig själv och till följd öppnas möjligheter som tidigare inte har funnits. Ett stort tack till er!! (ni vet vilka ni är). 

Jag ska nu packa ihop och bege mig hem för online-coaching. Sitter i skrivande stund i en soffa på Sats - Lidingö. Dagens bröst och poseringspass brakade här nyligen loss, jag kan inget annat än att njuta av att vara på rätt väg fram. Vikten kryper sig sakta uppåt och siktar på att hålla den kursen fram till tävlingsdieten nästa vår. Så om du vill ha sällskap i vassen i sommar så ring mig! Vi kan passa på att öva posering när badbyxorna även är på. Skämt & sido, resan är startad och inget ska stå i vägen. NU KÖR VI! 

"The ability to convert ideas to things, is the secret to outward success.."

Comments (2)
MilloHej! Tack för en grymt inspirerande blogg!!! Den formen du höll när du var klar m 30kg nedgång borde väl räkt för scenen?? Handlar ju inte om mest muskler.. Hoppas ej mens fysik drar iväg åt byggning...2015-05-06 17:05
Niklas WadmanHej Millo! Tack själv för en så positiv feedback :) Likt namnet så handlar det som du säger om fysiken i sig - inte mängden massa. Jag behöver bl.a förbättra bröst, axlarna (och egentligen mer tjocklek på rygg). Men ALLT kan inte var komplett på så kort tid, jag ska göra mitt bästa för att sätta den fysik som jag planerar att ha nästa år. Håller helt med, hoppas det inte drar iväg åt byggning. 2015-05-14 12:27
OPTIONS