Niklas Wadman

Två dagar vila!

Aug 28, 2011 @ 21:28Helgen har spenderats bortom allt med gym & diverse träning att göra.
Till största del då veckans gymande gav en träningsvärk som flitigt suttit i & kroppen behövde sin återhämtning.
"Vila" är kanske att ta i då tatueringmässa samt en & annan rockbar har besökts. Men är nu laddad på nytt & i morgon väntas nya tag, om vädret tillåter så ska första passet betas av i Karlberg med hinderbana. Riktigt pepp! 

Måste säga att träningen har på senast gått rikitigt bra! Har börjat variera allt mer, helkoppspass så som "300 Workout" och Hinderbana m.m som kräver mer av kondition & utållighet. Dock då inget nytt personbästa i någon basövning som bänkpress, knäböj eller så.. Utan mer av en "feel-good" känsla som det har gett av alla extra träning utöver det skriva gym-schemat. Så man ser fram imot nästa Bodpod, ska bli spännande att se om det även har gett bättre resultat.
Det är även tänkt att jag därefter ska påbörja en diet, en så kallad periodisk fasta vid namn "the warrior diet". 

Och förresten, på tal om vad som är på gång..
Mr. Fitnessguru, Sid Knutsson hörde av sig här om dagen. Och mycket generöst så erbjöds det att sponsra över diverse kostillskott. Känns rikigt kul må jag säga, mycket tacksam! Framför allt för att jag också då kan lägga ut fler recept framöver med ingredienser från produkter som många av er har där hemma. Har ett & annat recept på gång :)
Bara lite fin justering kvar efter nästa leverans. Sen åker de upp på bloggen! 

Nu blir det att mumsa kvällsmat så det står härliga till! En tallrik proteinbollar..
a.k.a "Choklad & Hasselnöts bollar" som de bör döpas till. Mmm-m!

Comments (0)
OPTIONS