Niklas Wadman

Tillbaka till verkligheten!

Jul 23, 2011 @ 23:14

Är redan tillbaka i Stockholm då semestern går mot sitt slut. Det går undan när man har kul, så att säga.
Men inget att hänga läpp för, skönt att vara tillbaka till vardagsrutinerna! Började dagen me förbränning i form av intervall. Tanken var att ta en morgon promenad men med taightsen på så var man ordentligt taggad för att springa istället. Testade ett par för skoj skull under semestern på Gotland & fasiken bekvämt. Så de fick följa med hem till Stockholm! Blev ca 50 minuter Sprint/Jogg.
Mitt i det hela fick jag plötsligt tankarna på mat (ovanligt va?) så det blev även en extra runda förbi Lidingö Centrum för att inhandla diverse till dagens måltider. Blev helt fast vid hyllan med amerikansk mat, korgen blev snabbt full med allt från BBQ sauce till "Fluff" som är en typ av marsmallow smet som används som smaksättare på mackor m.m. (amerikaner i ett nötskal) Men för egen del så ska det användas för sötma i "protein karamell" som jag slipar på :) Inte helt fullbordat recept än men snart på g. Anyway, Väl tillbaka från intervall & handlande kunde jag inte hålla mig för att tillsätta lite "fluff" i Protein-fluffet. Tanken med protein-fluff är (som du säkert redan vet) att mätta rejält på så få kalorier, så "Marsmallow Fluff" tog ju dock död på "få kalorier" rätt snabbt. Dä ska va' gött å leva, annars kan dä kvetta!Blev enormt mätt på fluffet & höll mig till sena eftermiddagen då det var dags att ladda om på nytt för gym.
En "Bulls-Eye" BBQ Sauce följde med från den amerikanska hyllan som då blev smaksättare till kycklingen, helt galet gott! Inte speciellt nyttigt kan man tycka.. Men om man lägger köttet i en plastpåse (istället för att pensla båda sidor i pannan) och blandar så räcker det med endast 1-2 msk till hela 1kg kött. Mätt & belåten rullade jag sedan iväg till Sats - Odenplan för att piska armar. Körde 4 set per övning med ngt högre reps antal uppdelat på 20/15/12/ och sista set med på 4-6 reps. Riktigt bra tryck idag, pumpen satt där den skulle! I morgon väntas ett par riktigt slitna klubbor :)


Hantelcurl - Stående med rygg mot vägg

Cable curl -  ZE Stång

Bamsecurl 

Hammercurl - Rep GR

Puschdown - ZE Stång

Smalbänk 

Dips


Avslutade sedan med att pumpa ut det sista med ett par "Bent-Over Arnold Curl" & ett snabbt superset för Unerarm/Biceps.

Omvänd Bicepscurl - Rak skivstång
(Superset) Bicepscurl - Rak skivstång
 Comments (2)
No PainNoGain!Fan dig! Nu blir jag hungrig igen ju! haha Jordgubbs fluff.. ser ju riktigt gott ut. Aldrig smakat.. gott eller? :)2011-07-24 00:12
louiseush..fluff kan vara det äckligaste som finns! För övrigt grymma matbilder. Snart "kockboken utan text" eller? :)2011-07-24 10:14
OPTIONS