Niklas Wadman

Quality time..

Apr 15, 2015 @ 11:46Tags: QualityTime, Mental Hälsa

Kaffet är bryggt och gröten står redo för att slevas. För mig är det ren harmoni att få en denna "egentid". Oavsett hur lång arbetsdag som väntar eller hur många timmar sömn jag fått - alltid upp extra tidigt för att undvika stress. Här har jag möjlighet att planera och strukturera inför vad som komma skall. Idag väntas sex pt-timmar, två viktiga möten och ett Hej-dundrande ben pass! Min "egentid" förutsäger att det kommer bli en riktigt fin dag. Energin kryper sig redan på, jag antar att det är en kombination av sky-hög motivation och extra kalorier. Jag känner hur jag utvecklas fysiskt som psykist för varje dag, jag är nu inne på min sista hypertrofi-vecka och i vissa övningar har jag vikter som jag tidigare har haft under min styrke-period. Så summa summarum är jag på rätt väg fram :)

Jag siktar på att fortsätta på den här vägen, men visst tusan kliar det i fingrarna att (så här års) kicka in en diet. Jag spenderar mina dagar på Delta Gym där var och varannan klient nu börjar bli riktigt hård inför sommarn. Men motivationen att vända på steken finns inte riktigt för min del - "svart på vitt" så är det muskulär utveckling jag behöver. Så jag antar att jag får stå i vassen i år? Om jag ens tar mig dit, någon semester ser inte ut att infalla. Jobb till hakan och diverse projekt på gång, så jag njuter nu istället av min morgon, min egentid och min form av ledighet. Som lugnet före stormen känner jag en tilltalad harmoni och motivation som kryper sig på, träningsväskan är packad och det är dags att möta klienterna. Därefter står veckans tyngsta pass på menyn, Benböj med inbakad marklyft och som efterrätt står mage och vader därefter. Hoppas att även ni är laddade för dagen, njut och ta vara på er tid.

"All we have is now.." 

Comments (2)
CATja. Tänkte kolla om (när?) du tar nya kunder på distans? =)2015-04-19 22:45
Niklas WadmanHej CA. Kul att du frågar. Jag är i skrivande stund fullbokad men med en ny månad som är på ingång så kommer jag att kunna avsätta nya platser. Det lutar dock åt att jag enbart kommer att kunna sätta in två platser för online coachning. Detta inkluderar skräddarsytt kostschema, kosttillskott-schema, träningsschema samt uppföljningar online. Vad jag behöver är en fullbordad ansökning där du skriver lite om dig, din nuvarande situation samt målsättning. Därefter kan vi ta en vidare dialog och du kommer bl.a få en konsultationsblankett för målformulering samt i denna utföra en kostanalys. Vi kan även ses på plats här i Stockholm om du har vägarna förbi, jag har en större möjlighet att sätta in fler klienter via pt-pass :) Allt du behöver göra är att maila mig på niklas.wadman@gmail.com så tar vi en vidare dialog. Ps. Kom ihåg att ange dina person -och kontaktuppgifter. Ha en fortsatt fin dag!2015-04-23 17:46
OPTIONS