Niklas Wadman

Olympus fotosession event

May 23, 2015 @ 00:20

Här står jag och flexar på Östermalm. Ja, nu var det faktiskt för ett gott ändamål. Efter en elegant inbjudan till event med Olympys så fick jag här äran att testa deras nya kameror. Jag och några andra bloggare (Kissie, Ellen, JellyDevote och givetvis med mig - min andra halva) fick vi tillsammans med superfotografen Pavel Maira och stylisten Isabelle Håwi få tycka till om deras utrustning. Jag blev djup imponerad över kameran PEN och dess prestanda, skärpan och bildkvalitén i all ära! Men för mig blev jag som nockad av funktionen och möjligheten att kunna styra kameran via telefonen! That's right.

Låt oss säga att du är i gymmet och vill filma/ se över din teknik, eventuellt göra en videoblogg eller varför inte smygfilma någon fin tjej som kör knäböj? (skämt & sido). Du sätter upp kameran där du vill ha den, konektar sedan din mobil och du ser exakt det som kameran ser som står långt bort, här kan du alltså sköta skärpan och starta/ stänga direkt via telefonen. Personligen filmar jag ALLTID mina basövningar vid tyngre lyft för koll på tekniken, när jag dock kommer hem så ser 8 av 10 gånger jag att materialet är i oskärpa. Därmed sällan att jag lägger upp videos direkt från mina träningspass. Med den här PEN kameran kan man sända materialet direkt till telefonen/ lägga upp på t.ex Instagram/ blogg m.m.

Ni har fått se en drös av mina "Veckans övning". Det var dock ett tag sedan förgående video nu och med er efterfrågan så siktar jag på att införskaffa mig en fin kamera för att kunna rulla på mer fler videos. För om det är något jag verkligen ÄLSKAR så är det just att få skapa. Oavsett om det är foto, videos, egna recept eller träningsrelaterade ting - glöden för detta kommer aldrig att slockna. Den har alltid funnits hos mig och kommer alltid att finnas kvar. Så jag siktar på att inom snar framtid kunna uppdatera mer från min youtube-kanal med allt mellan himmel och jord. Något säger mig att det kommer bli med utrustning från Olympus, så stay tuned! Bilder/ videos och recept är på ingång :) 

"The ability to convert ideas to things, is the secret to outward success.."

Comments (0)
OPTIONS