Niklas Wadman

"När bloggen tystnar"

Oct 31, 2014 @ 19:15Categories: You Against YouTags: Disciplin!

Halloween-helgen är här och kusligt nog har jag inte bloggat sedan förra helgen. Orsakerna är många men "summan summarum" är att jag har prioriterat all min tid till mig själv, mitt jobb och mina klienter. Vi går mot slutet av året och ansökningarna om coaching har aldrig varit så många! Den 6:e Januari kickar nästa startdaum igång. Jag tar dock enbart ut ett fåtal platser, min personlighet inkluderar nämligen ord som pedant, perfektionist och kontroll-freak, det i sig gör att jag måste lägga mycket tid på det jag gör för att bli nöjd. Oavsett om det så krävs att arbeta sena kvällar och 7 dagar i veckan - jag nöjer mig inte med halvdant arbete! Därmed kan jag förväntar jag mig det samma från mina klienter, att de gör sitt allra bästa och fullföljer min coaching till 100%.  

Men det är lättare sagt än gjort att fullfölja något till 100%. Livet är på många vis o-förutsägbart, jag skulle som skrivet ha haft fingrarna på tangenterna under veckan. Oavsett hur jag vrider och vänder på det så måste jag inse att det inte finns några ursäkter, allt ligger i mina händer & min egen handling - you against you, så att säga. Planering är A & O för mig och på senaste har jag planerat mer åt andra än mig själv, så med helgen som är kommen så ska den spenderas med att pedantiskt strukturera upp så väl min vardag som mina framtidsplaner. På Måndag kickar bl.a min diet in som sträcker sig över 50 dagar. Allt från träningen till kosten ska justeras in i minsta detalj - ni ska givetvis få så väl kost som träningsschemat på bloggen!

Så varför behöver jag lägga in en diet? Jo, det har jag faktiskt redan nu planerat att berätta ALLT om under kommande vecka. Men kortfattat så har jag ökat min fett% för koll av hur leptin/ testosteron-nivåer (m.m) förändras då dessa nivåer har under en längre tid varit under normala. Men för den som är nyfiken kring detta så uppdaterar jag om allt (direkt från sjukhuset) till veckan. Jag ska alltså nu komma in en riktigt vass form igen, jag har 50 dagar kvar tills jag står framför kameran i Dubai så det bringar minsann motivation för detta! Blir ett gyllene tillfälle att gå ALL IN igen! Jag har dessutom inte tagit ut en semester sedan 2009 så det finns mycket som säger att den här resan kommer bli succé av episk form!

Resan är faktum en julklapp till mitt hjärta - hon förtjänar det bästa! Carolina har gått igenom mycket på senaste, bl.a diskbråck och operationer till följd. Hon är otroligt fysiskt aktiv person, f.d elit cykliskt som spenderar ofantligt mycket tid och kraft till träning. Att då istället bli sängliggandes med smärtor tar hårt psykiskt, att dessutom vara sjukskriven med kapad ekonomi gör ju livet inte roligare heller. Så det ska bli ett rent nöje att ta henne soligare dagar! Hon är igång med sin rehab och kör 100% efter den meny jag har komponerat ihop. 50 dagar från nu så står vi båda i toppform! Är ni nyfikna på hennes kost & träning så finns den att följa inom kort på FG-portalen. Före/efter-bilder m.m kommer upp även här! Ja, till veckan blir det nya tag! Bloggen ska lyftas och inläggen ska flöda! Titta gärna in på Måndag - då kickar "Veckans övning" igång! Ha nu en skrämmande bra Halloween!

Ps. Vid intresse av coaching nås jag lättast på mail: niklas.wadman@gmail.com

 

Comments (2)
Katrine LooSå härligt att läsa. Det är spännande att följa dig, och Carolina, hon är en riktig krigarprinsessa! Ni är verkligen ett föredöme för alla! Era bloggar har så mycket mer än flexande muskler, proteindrinkar, de har innehåll. Djup, psykiskt och fysiskt. Som är så viktigt! 2014-10-31 22:11
Niklas WadmanTusen tack! Kul med feedback! :) Carolina och jag är lika på många vis, både ur träning -kost synpunkt men framför allt hur vi prioriterar den mentala hälsan. Som du säger, flexande muskler & proteindrinkar i alla ära, men det finns så mycket mer där till - som i sig är viktigare! Tusen tack igen! 2014-11-01 21:15
OPTIONS