Niklas Wadman

Ännu en härlig arbetsdag går mot sitt slut! Sitter nu i skrivande stund och granskar en rada formbilder från mina klienter - en av dessa är Emma Cajdert som ni ser ovan. Hon har pedantiskt fullföljt min coaching och skapat den bästa version av sig själv - på endast 12 veckor! Emma har levererat till 110% och förtjänar all heder! Likt företagsnamnet (You Against You) så handlar det om att via egen handling och ren vilja fullfölja sin drömmar och mål. Jag låter orden gå över till Emma som berättar om sin resa.

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Jag läste i ett magasin (Fitness magasin tror jag det var) där Niklas svarade på frågor angående nutrition. Direkt fastande jag för hans syn och tänk angående ämnet. Eftersom vi båda är från Arvikatrakterna hörde jag sedan talas mer om Niklas via bekanta. Massa positivt och jag blev mer nyfiken, jag gled sedan in på bloggen där jag läste igenom nästintill allt! Äntligen hittade jag en blogg där jag verkligen kunde inspireras och motiveras på ett riktigt bra sätt! Recept, träningspass, videoklipp, spännande fakta och massa bra tankar vävdes in på bloggen. När jag sedan flyttade till Stockholm i Mars kände jag mig redo att starta min resa. Niklas var det självklara valet av person som skulle hjälpa mig dit. 

Hur har YAY Fitness hjälpt dig?

Träningen är en stor och viktig del i mitt liv, något jag verkligen brinner för. Jag gillar att jobba mot ett mål och utveckla mig själv. Det har varit träning i olika former men på slutet har fokus varit i gymmet. Jag blev mer och mer inspirerad efter att jag varit på olika fitnesstävlingar. Tävlingstankarna kom mer och mer. När det gällde min egen träning kändes det som jag kommit till en platå. Jag kände mig osäker på hur jag låg till fysiskt och vad jag skulle behöva utveckla för att kunna stå på scen. I den osäkerheten är det lätt att jämföra sig för mycket med andra och titta ner på sig själv. Alla gör på olika vis och säger så olika saker. Jag kände mig förvirrad och bestämde mig till slut att våga satsa på mig själv och ta hjälp av någon kunnig. Det var då jag kontaktade Niklas. Redan vid första mötet och träningspasset så kändes det jättebra! Vi bestämde att starta resan med en deff för att skala av och se vad som skulle behöva utvecklas på min fysik. Även att för att jag personligen skulle få känna hur det är att gå på diet likt inför en tävling, vi inkluderade även processen kring tömning/ laddning - allt för att lära känna min kropp mer och hur den reagerar så väl fysiskt som psykiskt.

Det hela kändes spännande, skrämmande och roligt på samma gång. Klarar jag det verkligen? Hur kommer min fysik att se ut? Men jag bestämde mig för att lita på Niklas till 100%, följa mitt schema och låta honom ha ansvaret. Jag bestämde dessutom för att ha roligt och göra det för att JAG ville. Klart att jag hört många säga hur tufft det kan vara på diet med humör, ork, huvudvärk,sömnproblem osv. Fast jag hade ingen aning, så "all in" helt enkelt! Jag fick ett skräddarsytt kost och träningsschema utifrån mina förutsättningar, detta via att vi körde pt-timmar i gymmet. Niklas har en fantastisk närvaro och noggrannhet - all hjälp med teknik är guld! Det blev bara roligare och roligare, vikterna ökade, kroppen tightade till och jag mådde fantastiskt! Så spännande att se hur kroppen svarade och hur det hände saker hela tiden. Niklas har varit ett enormt stöd och peppat genom hela resan! Även att få se och följa honoms viktresa och resultat har inspirerat. Det är klart vissa dagar är tuffare, men man måste påminna sig om varför man gör sin resa och för vems skull. Med hjälp av Niklas nådde jag ett av mina stora mål :) 

Hur har samarbetet med YAY Fitness påverkat just dig? För/ Nackdelar?

Jag mig en hel del med andra innan - jag vågade inte riktigt tro och lita på mig själv. Men när jag startade min resa började jag fundera mer och mer. Jag kommer aldrig kunna bli någon annan än mig själv, så den enda jag kan utveckla är mig själv. Att bli mitt bästa jag helt enkelt. Våga tro på mig själv och göra det jag vill. Inte jämföra mig med andra utan istället låta mig inspireras av andra. Hitta positiva saker i min omgivningen som ger energi som man sedan kan sprida vidare - Och inte glömma att vara tacksam och stolt! Idag känner jag mig betydligt mer min kropp, jag har lärt mig en hel del hur den fungerar. I gymmet har jag fått en mycket större kunskap om övningarna och vilka muskler som involveras. Efter ett pass med Niklas var jag nog lika trött i både huvudet och kroppen efter att lyssnat och tagit in allt och dessutom kört på till max. Jag testade periodisk fasta (16:8) för första gången och det har verkligen fungerat jättebra för mig! Inte alls lika hungrig och småsugen på mat som jag varit tidigare. Även huvudvärk och migrän minskade drastiskt under dieten, vilket jag aldrig hade trott. 

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Nya mål ska självklart sättas! Efter att vi kollat igenom fysiken ska vi se vad som behöver förbättras och prioriteras mer. Sen är det dags att bygga! Det blir också att fundera på en ev kommande tävling. Tidigare ville jag tävla så snabbt som möjligt, men nu känner jag ingen stress. Scenen blir när jag känner mig redo. Det viktigaste är att ha roligt!

Har du intresse för coaching? Sänd din ansökan direkt till mig på niklas.wadman@gmail.com - Berätta mer om dig, din nuvarande siatuation och målsättning. Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och vilket stad du bor i. / #youagainstyou

Comments (1)
Maria CajdertFy fan Emma vad grymt jobbat! Du har alltid varit en väldigt målmedveten, tuff brud. Skönt att du fått stödet av Niklas, mer kunskap och att du hittat din grej. Vi är alla stolta över dig, och stöttar dig till tusen, det hoppas jag du vet. Du är AWESOME! Liten som stor, du är FAB! Åh vad fan finns i mjölken i Gunnarskog? Både du och Johan är sjukt starka och era POW-magar alltså :) Kärlek /Svägerskan2014-08-08 09:57
OPTIONS