Niklas Wadman


Måndagen har anlänt och en #tyngre vecka står på menyn! Efter sjukdom och till följd uppehåll från träningen så känns det kraftigt fint att vara tillbaka. Startade det hela under gårdagen med ett lugnt rygg pass för att smaka på vikterna, så nu sitter jag här med mersmak av vad som komma skall. Allt från att inleda veckan med styrke-period (1-5 reps + maxlyft) till att avsluta det hela med en hej-dundrande helg på Tyngre Classic i Solna.

Förra året var jag till större del backstage, coachade bl.a Denise Nordén i Bikini Fitness (som för övrigt gjorde ett helt magiskt framträdande!). Men i år ska jag faktiskt ta helgen i åskådarläktaren. Det är nämligen som så att om EXAKT 1 år från nu så står jag på samma scen. Så tills dess har jag ett fåtal tävlingar att iaktta i hopp om extra inspiration.

Hoppas jag får träffa en och annan av er läsare på Tyngre! Jag och min andra halva kommer sitta där som spikade hela helgen. Hotell intill är även bokat och träningen bör brakar loss på något närliggande. Finns det något Sats i närheten tro? Vore GRYMT kul att slå ihop ett pass med fler av er. Hojta om ni vet något bra gym i närheten :) 

Men nä! Nu ska jag inte sitta här mer, dags att kicka igång veckan! Hoppas ni är lika laddade, ta vara på dagen! 

"Success never comes to those who sit and stare, It comes to those who only act and dare!"

Comments (0)
OPTIONS