Niklas Wadman

Let's go bananas!

Jun 26, 2015 @ 05:15Categories: RecipeTags: Min träning, Viktuppgång

God morgon! Ny dag nya möjligheter! Är ni laddade och redo? Hoppas det! För min del så vaknade jag med en omsvepande känsla av "idag får det bära eller brista..". Schemat säger vilodag men motivationen säger LEG DAY. Ja, så där med stora bokstäver och allt. Sitter här med min frukost som lugnet före stormen och smider planer inför vad som komma skall. Först ska ett antal klienter få smaka smärta, sen blir det att ladda om och sätta mig själv under skivstången. Idag ska jag pressa tunga böj till explosiva supersets och avsluta det hela med svidande bålövningar - allt det där som tar mig lite närmare mitt mål.

Apropå mål så får jag slå ett slag för min standardiserade frukost. Smakvariationerna är många men grundreceptet är alltid det samma. Kombinationen av havregryn/ choklad och jordnötssmör samt sötma från banan - heaven is a place on earth? Vanligtvis har jag One Whey Isolate Milk Chocolate men som skrivet så kan smakkombinationerna bli många. Med nya smaken Banana Chocolate så glupskas nu min frulle med en ny smakupplevelse - riktigt gott!  

Som grädde på moset så står vi nu inför veckans sista arbetsdag, om man givetvis inte heter Niklas Wadman. För mig är det början på en fullsmockad helg i dess mest o-glamorösaste tillställning. Jag kommer att sitta som en data-nörd på LAN-party med max 5 timmar sömn från idag (fredag) fram tills på Måndag. Vi närmar oss nämligen DEADLINE på youagainstyou.com! På måndag (ta i trä!) så ska hemsidan ligga uppe! Förstå min lättnad men även nervositet att visa projektet efter all tid jag lagt ned :) 

Hoppas att ni tar vara på dagen! Och att ni titta förbi för senaste nyheterna kring vad som komma skall. Hemsidan kommer bjuda på allt från en stor recept-bank som dagligen uppdateras till så väl träningsmotivation och fliken "inspiration". Stay tuned guys! 

"The ability to convert ideas to things, is the secret to outward success"

Comments (2)
Adam LarssonHej. Hur kontaktar jag dig bäst om jag vill ha hjälp med träning och kostupplägg? Har provat skickat ett mejl till dig men vet inte om det kommit fram? Mvh Adam2015-06-29 20:36
Niklas WadmanHej Adam, Kul att det efterfrågas! Du når mig på niklas@youagainstyou.com :) Jag har dock många ansökningar inne och allt sker i tur ordning. Ser fram emot ditt mail :) 2015-06-29 21:20
OPTIONS