Niklas Wadman

Formen, färgen och motivationen - samtliga tre sitter flitigt i. En vecka efter fotograferingen har gått och det är nu det intressanta börjar, konsten att hålla så väl formen som motivationen. För dig som har genomgått en lång diet så vet du hur lätt det är att släppa så väl rutiner som att falla för frestelser när mållinjen är nådd. Därmed är det otroligt viktigt att sätta upp mer än ett mål - så kallade delmål. Att faktiskt även se det "stora målet" som bara en pelare att nå under resan. Jag står nu med handen på den stora pelaren - mitt livs bästa form. Jag har dessutom plåtats för något "stort" och kan i regel släppa på alla tyglar, bara äta vad jag vill och inte bry mig om min fett%. Men det är här vi alla skiljer oss åt, jag personligen ser så väl diet-mat som träningsrutiner som en livsstil, jag älskar det jag gör och ser det inte som något tillfälligt. Jag tror det är ett ämne som många glömmer, att det är resan som räknas.

Så för att inte köra fast i slutet på mitt mål så har jag bestämt kickat igång ännu en tömning, thats right! Hela processen om på nytt, 8 Liter vatten om dagen och en herrans massa salt. Men med ett större syfte att testa ett nytt koncept kring laddningen som jag personligen inte testat. Du som följt min resa sedan tidigare vet vid det här laget att jag har en förkärlek till att experimentera med kroppen - så väl fysiskt som psykiskt. Det sistnämnda är en stor faktor kring processen och det ska bli ett rent nöje att försöka hitta ett mer bekvämt upplägg för en fullbordad laddning med svårslaget resultat. En vecka från nu så så står jag framför kameran igen - fysiken vara hårdare och muskulaturen fylligare! Som grädde på moset så ska bilderna även publiceras i en större tidskrift (vill i vanlig ordning inte avslöja något i förväg haha). Men ni får givetvis en sneak peek i förväg på resultatet :)

Men före jag börjar bälga i mig vatten så tänkte jag tipsa om en tävling! Vilket egentligen var det jag skulle skriva om (lagom svårt för att inte snacka diet här..). På min Instagram så har jag lagt ut en tävling där du kan vinna samples av samtliga smaker One Whey, One Whey Isolate och One Whey Proteinbars - ett riktigt lycko paket! Du finner all info på min Instagram (@youagainstyou_). Nu är det hög tid för mig att öppna arbetsdatorn, en ny och spännande arbetsvecka väntar! Som grädde på moset så ska jag lusläsa era ansökningar för att sätta in de sista platserna för coaching Sep-Nov. För dig som söker coaching, kom ihåg att ange presentation/ din nuvarande situation och målsättning samt att bifoga formbilder. Det räcker inte med "Hej, vad kostar det?" utan jag måste kunna lägga upp en helhetslösning via så väl tjänster som tidsplan. Ni når mig på niklas.wadman@gmail.com och niklas@youagainstyou.com. Dags att kicka igång veckan - Nu kör vi!

Comments (0)
OPTIONS