Niklas Wadman


 
"En bild säger mer än tusen ord" - några av dem är lycka, stolthet och framgång. Jag har lärt mig otroligt mycket under min viktresa - både fysiskt som psykiskt. Jag har fått en förnyad syn på mig själv, mitt liv och framför allt mitt yrke. Att arbeta med människor kräver ett stort ansvar, att ständigt uppdatera sin kunskap för bästa möjliga expertis - vilket medför att du aldrig blir fullärd. Oavsett hur mycket tid och pengar du spenderar på utbildning, det finns alltid den där viktiga delen kvar som heter egen erfarenhet. 

Jag valde att ta stegen utanför trygghetszonen, att stärka mig som person med syfte att hjälpa andra. Att bredda så väl kunskap som erfarenhet via en vikt upp/-nedgång utöver det vanliga. En resa som jag med facit i hand kan säga att den har påverkat mig positivt. Samtidigt finns där en stor parantes med reflekterade nackdelar från övervikt. Formen sitter men förutsättningarna till bibehållet resultat är förändrat. Ett nytt kapitel har börjat, jag besitter i en situation där all kunskap och erfarenhet ska sättas på prov.

Jag ser med stor nyfikenhet på vad som komma skall. Nya projekt står på menyn och jag är motiverad till hundra! Som grädde på moset har jag utökat företaget (You Against You) och hemsidan lanseras inom kort. Jag har i samband med detta även breddat min klient-krets och utger numera fler platser för så väl personlig träning, kostrådgivning och online-coching. Ni når mig på niklas.wadman@gmail.com för vidare dialog. Dags för mig att stänga datorn & möta nästa klient. Hoppas intervjun kan bidrar med lite extra motivation i höstmörkret! 

Do something every day that will inch you closer to a better tomorrow"

Comments (5)
Elvira .Så himla bra gjort!! 2014-10-13 10:47
Niklas WadmanTusen tack för din feedback :) 2014-10-19 13:53
Sylvia Amazing!! Nice work, dude :D2014-10-13 14:52
Niklas WadmanBIG Thanks :) 2014-10-19 13:53
theres haraldsenjäklar vilken förvandling. Går det att läsa artikel på nätet? sedan tänkte jag kolla om det är okej att jag länkar till detta inlägget ifrån min blogg?2014-11-07 12:11
OPTIONS