Niklas Wadman

Fitnesslifestyle!

Aug 17, 2014 @ 12:51Tags: Tömning/ laddning, Refeed

Dagen är kommen! Frukostbordet är proppat med allt från Nutella till kola sås och amerikanskt godis! Men även x antal kilo potatis, ris och torsk - vilket de tre sistnämnda först måste ned. "Inget godis före middagen" som mormor brukade säga. Men tro mig när jag säger det, det är inte mycket till att unna när det väl serveras under morgondagen. Jag kapade nämligen vätskeintaget igår kväll, lika så dricker jag inget vatten idag - äter enbart torrt ris, potatis och torsk. Det här för att driva in den sista subkutana vätskan in i muskulaturen tillsammans med kolhydraterna. Under morgondagen (själva fotograferingen) så kommer jag ha två måltider med långsamma kolhydrater likt idag (ris/ torsk) följt av trycka de snabba/ glykogenrika produkterna strax före. Kombinera det här med minimalt vätskeintag ger en stenhård look med extra volym och tryck i musklerna - win win. Allt är som vanligt pedantiskt uträknat in på grammet - Här är min lista med allt som ska slinka ned idag och under morgondagens plåtning.

- 1.500 gram ris
- 1.000 gram potatis
- 1.050 gram torskfilé
- 130 gram riskakor 
- 300 gram Kola sås 
- 90 gram Nutella
- 150 gram lösgodis (Pim Pim och Fizzypop)
- 42 gram White Reesés
- 42 gram Withe Kit Kat
- 79 gram Reesés Big Cup
- 85 gram Oreo Brownie
- 39 gram York Dark Chocolate. 

Fitness-livet är bra hårt eller hur? Dricka kola sås och doppa Kit Kat i Nutella. Nä, skämt och sido! Den process som jag nu går igenom, att manipulera kroppens vätskenivåer är allt annat än en dans på rosor. Jag har inte sovit en blund i natt pg.a kramper (låg vätska/ magnesium/ salter). Ögonen är röda och halsen är torr som öken - jag har dessutom en lätt huvudvärk och synen är lagom suddig. Plötsligt låter inte choklad kanske inte lika gott? Men visst tusan finns det en tjusning i det hela. Jag personligen tycker det är skitkul att testa kroppens gränser. Man måste dock veta vad man sysslar med då det annars kan gå riktigt illa - jag rekommenderar INGEN att testa detta utan hjälp av en kunnig/ erfaren i ämnet. Finns hur mycket som helst att tillägga kring ett upplägg, många små detaljer som är viktiga. T.ex hur blodtryck påverkas och hur att inta salter, kalium etc. Det sistnämnda finns i One Cut vilket hjälper cellerna till drar till sig vatten (istället för att vatten skräpar under huden) och för att det kan gå väldigt fel utan vätska in i cellerna. 

Första matlådan är nu intagen - 175 gram torsk med 300 gram potatis. Före nästa matlåda åker ned så ska jag här snygga till mig på dess mest feminina vis! Ja, bilden nedan beskriver min situation. Kände mig lagom manlig när jag fyllde kassabandet med alla dessa rosa vete-produkter. Här ska det vaxas, rakas och skrubbas! Allt för att få en så ren och fin hy inför dagens spray-tan hos Jenny (Stockholm Beauty). Jag får avrunda med att tillägga, att trots alla omständigheter som jag behöver gå igenom - det är så värt det! I morgon står jag i min livs bästa form, en fysik som jag enbart har haft en vision av under min resa - I morgon och framåt är det min verklighet. 

"The ability to convert ideas to things, is the secret to outward success.."

Comments (2)
AnonymAv ren nyfikenhet undrar jag om man MÅSTE äta alla dessa kolhydrater med massa socker i, eller om man enbart kan köra på "bättre" sådana tex potatis, ris mm om man ändå kommer upp i samma mängd samt att snabba respektive långsamma kolhydrater intas vid rätt tidpunkter? :)2014-08-17 14:58
anonymDagen efter fotograferingen då? Hur kör du sen, för att få så normal vätskebalans som möjligt?2014-08-17 17:30
OPTIONS