Niklas Wadman

Veckan kunde inte ha börjat bättre! Som skrivet så stod en träff med Fitnessguru på menyn. Och om ni bara visste vad det smaka! Sitter nu här som en unge före julafton, är som i extras inför de kommande produkterna! Allt från nya smaker av One Casein (även förnyad konsistens!) till nya smaker av One Whey och en helt enastående pre-workout. Den sistnämnda sattes även på prov när vi därefter anlände till Sturebadet. Efter en titt på innehållet av ONE PWO® så var jag inte heller förvånad över hur ruggigt bra den kickade in - ryggen fick sig en ordentlig omgång som känns ruggigt fint idag.  

Jag kommer att lägga vantarna på samtliga nyheter innan veckan har nått sitt slut, så en mer detaljerad recension av kommande produkter kan ni givetvis få om önskas? Perfekt för den som eventuellt har endel frågor och funderingar kring innehållet och dess funktion. Håll gärna ett öga på bloggen för sneak-peak på vad som komma skall :)

Efter att ha satt one pwo på prov så blev det raka vägen till Rich för att fylla kistan. Strikt som jag nu har hållit min kost i veckor så satt det GALET fint att bryta rutinen och beställa dess legendariska köttbullar. Låter inte så fancy men tro mig - måste prövas föra att förstå! Är riktigt laddad inför dagens pass som även ska startas med one pwo. Bröst/ triceps står på menyn och det doftar nya rekord! 

Hoppas ni är redo för en ny dag? Lycka till med dagens utmaningar!

Comments (0)
OPTIONS