Niklas Wadman

Ett brev från Gotland

Jul 21, 2011 @ 00:39

Tankten var att jag skulle uppdatera varje dag under semestern men tiden har tyvärr inte räckt till. Blev ett & annan inlägg under veckan i Arvika men sedan vi anlände till Gotland (i måndags) så dagarna varit fyllda med aktiviteter morgon till kväll. Gjorde ett tappert försök att uppdatera lite bilder igår men insåg rätt snabbt att det inte var speciellt socialt med dator på stranden.. Har egentligen ingen tid för tillfället heller men en liten sammanfattning iaf :)

Kosten

Som vilken gym-råtta som helst så är kosten en viktig del av vardagen. Trots diet för viktnedgång eller en mumsig
"off-season" så tar tankarna sällan semester från kalori räknande. För min del ligger prioritering på ett lätt kcal överskott men oron över "för lite/för mycket" finns alltid där. Faktum är att semestern är den tid på året då man som mest sätts på prov, mil från sitt eget kök & omgiven av Mc Donalds. Men jag kan med en mätt & belåten mage säga att den här semestern har varit allt annat än svår! Egen stuga, utrustad med kök & diverse tillbehör med uteplats för grillning! Så bortsett från kanske en & annan fin-middag på krogen så har faktiskt kosten följts till punkt & pricka i egna händer :)
Träningen

Som medlem på Sats så är tillgången till ett gym aldrig långt borta då det de är etablerade över hela Sverige.
Självklart så skulle Gotland dock vara ett undantag! Men efter ett tips om ett "riktigt byggar-gym" vid namn Gym 1 så var det inget att hänga läpp för. Benen & bröst värker fortfarande från veckan pressande & känningarna från dagens Rygg/ Baksida Axlar börjar redan smyga sig på! Så om du gillar Hard-core anda & vikter utöver standard?
Och har planer på att ta semestern på Gotland? Besök Gym 1!
 Om jag för en stund skulle vika av från allt tjöt om träning & kost så får jag blygsamt tillägga att det faktiskt också har slappats lite. Har njutit av solen, hängt på stranden & strosat omkring bland sevärdheterna.. Är det semester så är det! Avrundar med ett par bilder även där, i morgon väntas allt från långpromenader till Gokart & självklart vikterna på Gym 1

Ha en fortsatt trevlig sommar!
 / WadmanComments (2)
No PainNoGain!Snygg rygg!2011-07-21 09:42
No PainNoGain!Ah jo det kan jag förstå haha! Snart sitter texten på kroppen också ;)2011-07-24 23:33
OPTIONS