Niklas Wadman

EASTER GIVEAWAY!

Mar 30, 2015 @ 14:12Categories: Tävlingar!

En ny och förväntansfull vecka har anlänt! Känns både kul och motiverande att rulla bloggen efter uppstarten under förgående vecka - positiv feedback och många mail till "veckans fråga" har anlänt. GRYMT fint att se. Så nu möts veckan med ett fullsmockat schema, och vad passar då inte bättre än att kicka igång det hela med att även ge lite tillbaka. Ja, påsken närmar och redan har jag fyllt det enorma ägget med godsaker. Allt från samtliga smaker av proteinbars till sampel av One Whey/ Isolate/ Amino (m.m!) från Fitnessguru. Allt detta kan bli ditt, det enda du behöver göra är att hoppa in på min Instagram och följa anvisningarna - vinnaren dras på Påskdagen!

Med en ny vecka anländ så står nu (bortsett från en heldel påskmat) även styrkevecka 2 på menyn. Efter första veckans känn på de tyngre vikterna så är det nu upp till bevis att pressa maxlyft i samtliga basövningar - ruggigt motiverad! Men det hela börjar faktiskt med en vilodag, måndagar är för mig upp till 15 timmars arbetsdag. Non-stop med att besvarande av mail/ frågor och funderingar via online-coaching. Så efter dagens alla stillasittande timmar så ska det bli underbart att möta bänkpressen! (vill ni i övrigt ha video på det?). Som grädde på moset väntas även uppladdningen på Selmaspa med min andra halva - win win! Med andra ord så väntar en svårslagen vecka. Hoppas ni är lika motiverade, ny vecka ny tag!  

Success never comes to those who sit and stare, It comes to those who only act and dare!

Comments (1)
www.sojka.nuHej, Tack snälla för dina ord i min blogg! Gissar att det var du? Vad spännande och inspirerande blogg du verkar ha. Ett sånt påskägg skulle man ha! Jag är fan för svag för sötsaker! :D Älskar nya veckor! Måndagar är bästa dagen på veckan! :) 2015-04-01 08:37
OPTIONS