Niklas Wadman

Delicious nutritious!

Mar 24, 2015 @ 23:44

Det finns få saker som är så vacker som det här. Bara känslan av att ha kosten planerad får mig att fnittra som en skolflicka. Ja, kalla mig yrkesskadad (och en aning pedant?) men för mig är det här ren kärlek! Att efter alla uträkningar och fin-slipande på ett kostschema se det fulländat och redo för action - det kallar jag motivation! Idag har jag arbetat enbart online-coaching och har då många timmar till att låta så väl ugn som stekpannor och kastruller göra sitt. Man hinner göra mycket mat vid sidan av non-stop coaching från tidig morgon (05:30) till sen kväll (just nu 23:30). Allt från kyl och frys till samtliga skåp är som fyllda med allt jag behöver för minst 14 dagar framöver. Så nu återstår det bara svinga vikter och låta kosten göra resten. Balansen mellan dessa två är som A & O för resultat, och likt bilden ovan så antecknas här ALLT. På så vis kan jag uppfölja resultaten och göra små (men ack så betydelsefulla) justeringar. Via ett litet steg åt rätt håll varje dag så är det enart en tidsfråga till mållinjen. 

Vad har du för mål? För dagen? För den här veckan? För den här månaden? Det är trots allt viktigt att sätta upp mål/ delmål och framför allt en plan för hur att ta sig dit. "A dream without a plan is just a wish" så att säga. Det är lätt att vi hamnar där, vi drömmer oss bort men tar inte saken till verklighet. Om någon annan kan/ eller har gjort det så varför skulle inte även du kunna göra det? Kanske till och med bättre? Allt handlar om vart du vill ta dig och hur viktigt du anser att det är att du ta dig dit. Finns det något du inte är nöjd med - gör något åt det! Ditt jobb t.ex, har du söndagsångest? Bytt jobb! Bryt dig loss, skicka ut ditt CV, starta eget eller varför inte bara säga vad du tycker och tänker till din chef? Kan låta kliché nu - men livet är fasiken för kort för att inte göra det man älskar! Ta tag i livet, här och nu!

Jag har mina drömmar och mål att uppfylla, 2015 kommer bli det årtal där flertalet av dem går till verklighet. Allt ligger i mina händer, det är upp till mig att fullfölja min plan - ett steg i rätt riktning varje dag. Motivationen kan inte vara högre! I morgon står det dessutom ben (inkl marklyft!) på menyn! Som grädde på moset är det även våffeldagen. Något säger mig att det kommer att bli en svårslagen kombination! Men först ska jag slänga mig till sängs för mina 7 timmar sömn :) alla delar ska som sagt prioriteras. Jag får avsluta med att önska er alla ett stort lycka till! Ny dag, nya tag! #youagainstyou 

"The ability to convert ideas to things, is the secret to outward success.."

Comments (0)
OPTIONS