Niklas Wadman

Vaknade med ett stort leende som avspeglades från veckan som varit. Gotland levde verkligen upp till alla förväntningar - allt från vädret till den goda maten och kvalitetstiden med nära och kära. Att dessutom få toppa det hela med en fullmatad helg med bl.a invigning på "Gymmet Stockholm" - Inga ord kan beskriva den sinnesförnimmelse som jag nu besitter på!

Kameran är fullmatad med bilder från så väl veckan som varit som helgen. För den som vill se mer från invigningen av Gymmet Stockholm så kan jag lägga upp en bild-bomb på min hemsidan senare? Kortfattat sagt var det en dag jag sent kommer att glömma. Att få träffa alla dessa inspirerande individer på en och samma dag - svårt att sätta i ord. Ska bli för-jäkla kul att ha så drivna och målmedvetna människor omkring mig till vardags.

Den här veckan ska avsättas till att få snurr på allt inför vad som komma skall. Det har kommit in sinnessjukt många ansökningar inför kommande coachning-period med 10:e Augusti. Och ni ska veta att jag är så djävulskt glad över att se detta! Det värmer verkligen i mitt hjärta. Jag är lyckligt lottad som har en efterfrågan som gör det möjligt att arbeta med det jag brinner för. Evigt tacksam!

Jag sitter just nu i skrivande stund på balkongen med en stekande sol och händer klistrade på tangenterna. Här ska jag njuta av sol och värme samt besvara mail och granska klient-resuméer tills solen ligger lågt. När den tiden är inne så är det dags att packa träningsväskan och bege sig till mitt andra hem - Gymmet Stockholm. Idag står det (likt rubriken lyder) rygg på menyn och mina favorit maskiner (Hammer Strength) ska sättas på prov. Titta gärna förbi på youagainstyou.com senare för bilder från invigningen, och inlägg om dagens upplägg om önskas? Ny vecka nya tag, Let's do this!

“It’s just you against you..”

Comments (2)
Elsa HGrym bildbomb från Gymmet! Självklart vill vi ha ett inlägg om ryggpasset ;) Saknar även veckans övning som du höll på med tidigare! 2015-08-04 16:30
Niklas WadmanHärligt att göra Elsa :) "Veckans övning" är under uppbyggnad och hoppas att alla detaljer kommer snart vara klara! (mkt fix med redigeringsprogrmet etc för att få allt att sen kunna rulla på felfritt). Stay tuned! 2015-08-27 13:31
0 av 1
OPTIONS