Niklas Wadman

Nej några 99 problem har jag kanske inte. Men om jag hade så vore i alla fall ingen av dem min tävlingssatsning. Min träning och mitt konstanta leende talar nog för sig själv - det går ruggigt bra nu! Idag flög vikterna upp och jag fick äran att unna mig en stor dos endorfiner. Kanske var det även gårdagens våffeldag som hade ett finger i spelet, oavsett vilket så ligger jag nu i en riktigt bra fas och jag njuter av att se hur träningsresultaten utformas. Som grädde på moset (eller rättare sagt våfflan?) så har jag även gått upp hela 12kg sedan start av min "clean bulk". Det är givetvis en kombination av både fett procent och vätskeansamling - men mycket lutar åt att det även här sker ökningar av muckler! (YAY!) 

Prestationen, styrkeökningar och symmetrin till följd är min prioritering. Jag får dock bita i det sura äpplet med lite extra hull på köpet, givetvis inte ens i närheten av mitt tidigare "viktprojekt". Det lutar mot 15kg tyngre just nu men samtidigt så är allt helt relativt, jag har trots allt ändå linjer - ja till och med ett sexpack vid anspänning. Så jag är inte bitter! Det är de tre första kategorierna jag ska fokusera på och kommer därmed även göra stora förändringar under året. Jag har redan fått flytta fram mitt tävlingsdatum av anledningen att jag vill ta vara på detta, så nu tar jag året ut att leverera resultat! Våren 2016 står jag på den tyngre scenen i kategori Men's Physique.

Med en heldel snack kring min träning, kost och formen till följd så har det förfrågats om formbilder. Och visst tusan ska ni få det! Kameran är laddad och helgen väntar. Ja, en och annan naken-chock kan infalla. Men före dess så väntar en fullspäckad Fredag med mina tappra klienter. Och satan i gatan så jag längtar!  Om ni bara visste vad inspiration ni bringar. Det är personer som ni som får mig att se möjligheterna till häpnadsväckande framsteg! I morgon ska jag likt er gå 110% för min målsättning! Som skrivet i sten får detta avrunda dagens inlägg. Dags att förbereda inför morgondagen! Hoppas att ni är redo för en ny dag! #youagainstyou 

"Life always offers you a second chance, it's called tomorrow"

 

Comments (0)
OPTIONS