Niklas Wadman

4,5% fett..

Jul 24, 2014 @ 23:02Categories: Nuvarande viktprojekt.Tags: viktnedgång, Formbilder

Svett, glädje och mer svett. Är det inte ett intensivt styrkepass så är det cardio, är det inte cardio så är det träning med mina klienter. Att befinna sig i sluttampen av en diet är som att leva i ett ekorrhjul av diverse aktiviteter - allt för att bränna det där sista! Idag har jag fått smaka på en av de mer hektiska diet-dagarna i mitt liv, som en enda gröt av fett mätningar, blodprover och onödigt mycket träning. Dagen började med att jag inte hittade mitt sl-kort (Jag får skylla på diet-hjärnan?) och beslöt mig att låta fötterna ta mig till samtliga platser. Har säkerligen fått ihop 4 timmar promenad i dess brännande sol, jag kan tillägga att min hy klarar 5-10 minuter. Men skam den som ger sig, jag tog mig till så väl dagens fett mätningar, blodprover och avslutningsvis ett grisigt tungt styrkepass.
 
Fettmätningen hamnade på något så lågt som 4,5%! Jag kan knappt tro det själv att jag har varit på 32% fett - det är 25kg mer fett på nuvarande fysik. Känslan är obeskrivlig, men jag längtar faktiskt att få skriva ihop om del 2 på mitt projekt - viktnedgången. (Min viktuppgång kan läsas HÄR). Före den formuleras så behöver jag få mina provsvar på dagens blodprover - allt från hormoner som testosteron, prolaktin etc till bl.a blodfetter m.m. Det är med stor nyfikenhet jag ska få jämföra mina resultat från tidigare resultat - både före jag gick upp, till högsta vikt och nu när jag är tillbaka. Allt för att bredda så väl kunskap som erfarenhet om kring ämnet. Men resan är inte över! Jag har faktum lite till att gå ned följt av att hoppa på en väl utformad tömning/ laddning där jag kommer minska många kg i enbart vätska. 

Något säger mig att processen kan vara intressant för en och annan läsare? Att breddad förståelsen kring hur du utför tömning/ laddning till toppform - inför så väl en fotografering eller en tävling. Givetvis allt med en stor dos egna tips, tricks och före/ efter bilder. Det är bara för er att kommentera vad ni vill se mer av. Personligen vill jag just nu bara se en enda sak - min efterrätt. Dags att ta ut min proteinfluff ur frysen och njuta av dagens sista delikatess. I morgon väntar en ny dag, hoppas ni är motiverade och fokuserade på vad som komma skall. Ge järnet! #YouAgainstYouComments (0)
OPTIONS